Wagyu carpaccio med sommartryffel och vinäger
Svårighetsgrad: Lätt
Baaaam alltså! Fortsättning på kvällens tryffeltema blir bara bättre och bättre.
Förberedelse: 10 Minuter
Tillagningstid: 0 Minuter
Ingredienser
2 portioner
- 100 g Wagyu
- 5 g Sommartryffel
- 1 msk Balsamvinäger
- 1 msk Olivolja
- 0.5 st Gräslök
- 1 msk Bladpersilja
- 1 krm Flingsalt
- 1 krm Cayennepeppar
Observera att recept ibland inte visar vissa ingredienser som smaksättare och kryddor, då kreatören utgår från att du redan har dessa hemma.
Så gör du
1.
Skiva wagyu tunt och lägg ut på ett fat.
2.
Hyvla tryffel över köttet.
3.
Ringla över vinäger och olivolja.
4.
Finhacka lök och strö över.
5.
Toppa med hackad persilja, salt och peppar.
Kreatörens bästa tips för att lyckas
Det här är ett måste i sommar!
Produkter vi på Yummie rekommenderar
Få inspiration från liknande kreatörer
Välj och vraka och få inspiration av kreatörer från hela Sverige.
Kort om kreatören
Populära recept från gladjeformat
Recensioner av receptet Wagyu carpaccio med sommartryffel och vinäger
Det är alltid trevligt med ärlig feedback
Betygsätt!
Logga in för att lämna ett betyg.
Ställ en fråga till kreatören
Du måste vara inloggad för att ställa en fråga.
Andra som sparat detta recept
I sina kokböcker
Tyvärr har inte detta recept sparats till någon kokbok. Är du den första?