Wagyu carpaccio med sommartryffel och vinäger

Svårighetsgrad: Lätt

Baaaam alltså! Fortsättning på kvällens tryffeltema blir bara bättre och bättre.

Förberedelse: 10 Minuter

Tillagningstid: 0 Minuter

Ingredienser

2 portioner
  • 100 g Wagyu
  • 5 g Sommartryffel
  • 1 msk Balsamvinäger
  • 1 msk Olivolja
  • 0.5 st Gräslök
  • 1 msk Bladpersilja
  • 1 krm Flingsalt
  • 1 krm Cayennepeppar

Observera att recept ibland inte visar vissa ingredienser som smaksättare och kryddor, då kreatören utgår från att du redan har dessa hemma.

Så gör du

1.
Skiva wagyu tunt och lägg ut på ett fat.
2.
Hyvla tryffel över köttet.
3.
Ringla över vinäger och olivolja.
4.
Finhacka lök och strö över.
5.
Toppa med hackad persilja, salt och peppar.

Kreatörens bästa tips för att lyckas

Det här är ett måste i sommar!

Har du tillagat denna rätt?

Berätta för kreatören vad du tyckte

Produkter vi på Yummie rekommenderar

Annons

Sprayflaska för olja- och vinäger

Annons

Houcho Gyoto kockkniv

Annons

Grand Cru oljesprayflaska 14 cl

Annons

Master 2-in-1 tryffeljärn

Få inspiration från liknande kreatörer

Välj och vraka och få inspiration av kreatörer från hela Sverige.

Kort om kreatören

Populära recept från gladjeformat

30 Minuter

Grillad fläsksida med ris och teriyakysås

10 Minuter

Stekt Gnocchi, halloumi och blomkål

30 Minuter

Sommargrill med flankstek, chorizo och ostfyllda padrones

15 Minuter

Tortillapizza med chèvrefärskost och halloumi

Recensioner av​ receptet Wagyu carpaccio med sommartryffel och vinäger

Det är alltid trevligt med ärlig feedback

Betygsätt!

Ställ en fråga till kreatören

Andra som sparat detta recept

I sina kokböcker

Tyvärr har inte detta recept sparats till någon kokbok. Är du den första?

Dags att bli viral?

Vad kul! Vi har nämligen skapat ett format som du enkelt kopierar och klistrar in!

Kopierat!

Är du säker på att du vill ta bort ditt recept? Vi gillade det verkligen...

Men hey, du är alltid välkommen tillbaka med nya godbitar!