Tuna Melt
Svårighetsgrad: Lätt
TUNA MELT! En otrolig lunch med andra ord!
Förberedelse: 10 Minuter
Tillagningstid: 10 Minuter
Ingredienser
2 portioner
- 2 burk Tonfisk
- 1 st Stjälkselleri
- 0.5 st Silverlök
- 2 msk Dijonsenap
- 0.5 burk Majonnäs
- 1 st Citron
- 4 skivor Hamburgercheddar
- 4 skivor Bröd
- 1 dl Mixsallad
- 4 st Rädisor
- 6 st Cornichoner
- 2 msk Majonnäs
- 1 krm Salt
Observera att recept ibland inte visar vissa ingredienser som smaksättare och kryddor, då kreatören utgår från att du redan har dessa hemma.
Så gör du
1.
Hacka selleri och silverlök.
2.
Blanda tonfisk, selleri, silverlök, dijonsenap, majonnäs, citronsaft och salt i en skål.
3.
Lägg en skiva bröd på en tallrik, toppa med ost, tonfiskröra, mer ost och avsluta med en skiva bröd.
4.
Bred majonnäs på utsidan av bröden.
5.
Stek smörgåsarna i en stekpanna tills de är gyllene och osten har smält.
6.
Servera gärna med sallad, rädisor och cornichonger.
Kreatörens bästa tips för att lyckas
Stek smörgåsarna i majonnäs istället för smör eller olja för extra smak och krispighet.
Produkter vi på Yummie rekommenderar
Få inspiration från liknande kreatörer
Välj och vraka och få inspiration av kreatörer från hela Sverige.
Kort om kreatören
Vinnare av Sveriges mästerkock 2024. Här samlar jag mina vardagsräddare, mat jag älskar och så mycket mer!
Populära recept från foodiebytess
Recensioner av receptet Tuna Melt
Det är alltid trevligt med ärlig feedback
Betygsätt!
Logga in för att lämna ett betyg.
Ställ en fråga till kreatören
Du måste vara inloggad för att ställa en fråga.
Andra som sparat detta recept
I sina kokböcker
Tyvärr har inte detta recept sparats till någon kokbok. Är du den första?