Tortillapizza med chèvrefärskost och halloumi
Svårighetsgrad: Lätt
Äter gäärna vegetariskt men tyvärr alldeles för sällan. Så himla gott ju!
Förberedelse: 15 Minuter
Tillagningstid: 15 Minuter
Ingredienser
2 portioner
- 2 st Tortilla
- 100 g Chevre
- 1 st Gul Lök
- 150 g Champinjoner
- 100 g Halloumi
- 1 st Bakad vitlök
- 1 dl Gräddfil
- 1 kruka Krasse
- 0.5 kruka Gräslök
Observera att recept ibland inte visar vissa ingredienser som smaksättare och kryddor, då kreatören utgår från att du redan har dessa hemma.
Så gör du
1.
Sätt ugnen på 225°C.
2.
Bred chevren på tortillabröden.
3.
Skiva lök och champinjoner. Stek champinjoner och halloumi tills de fått färg.
4.
Fördela stekt lök, champinjoner och halloumi på tortillorna.
5.
Baka vitlöken i ugnen tills den är mjuk, pressa ut och fördela över pizzan.
6.
Grädda tortillapizzorna i ugnen ca 8 minuter tills de är krispiga.
7.
Toppa med gräddfil, klippt krasse och gräslök vid servering.
Kreatörens bästa tips för att lyckas
Produkter vi på Yummie rekommenderar
Få inspiration från liknande kreatörer
Välj och vraka och få inspiration av kreatörer från hela Sverige.
Kort om kreatören
Populära recept från gladjeformat
Recensioner av receptet Tortillapizza med chèvrefärskost och halloumi
Det är alltid trevligt med ärlig feedback
Betygsätt!
Logga in för att lämna ett betyg.
Ställ en fråga till kreatören
Du måste vara inloggad för att ställa en fråga.
Andra som sparat detta recept
I sina kokböcker
Tyvärr har inte detta recept sparats till någon kokbok. Är du den första?