Stekta lammracks med vitlökssmör, haricots verts och rädisor
Svårighetsgrad: Medel
Hade jag varit tvungen att välja ett kött att äta resten av mitt liv så hade det varit lamm. Här har vi stekta lammracks – vitlökssmör och haricots verts. Givetvis rädisor till, och det äter man helst med vispat smör och flingsalt. Tror ni jag kommer äta mycket utav det när jag är i Frankrike nästa vecka? Längtar! Glad påsk alla mina fina följare. Puss puss puss
Förberedelse: 10 Minuter
Tillagningstid: 20 Minuter
Ingredienser
2 portioner
- 600 g Lammracks
- 4 msk Smör
- 2 st Vitlöksklyftor
- 200 g Haricots verts
- 6 st Rädisor
- 1 tsk Flingsalt
Observera att recept ibland inte visar vissa ingredienser som smaksättare och kryddor, då kreatören utgår från att du redan har dessa hemma.
Så gör du
1.
Salta och peppra lammracksen.
2.
Stek lammracksen i 1 msk smör tillsammans tills de är gyllene och genomstekta.
3.
Koka haricots verts i lättsaltat vatten i några minuter tills de är mjuka men fortfarande har tuggmotstånd.
4.
Skiva rädisor.
5.
Vispa resten av smöret, tillsammans med vitlök tills det är luftigt.
6.
Servera lammracksen med haricots verts, rädisor, vispat smör och flingsalt.
Kreatörens bästa tips för att lyckas
Rädisor är godast med vispat smör och flingsalt.
Produkter vi på Yummie rekommenderar
Få inspiration från liknande kreatörer
Välj och vraka och få inspiration av kreatörer från hela Sverige.
Kort om kreatören
Vinnare av Sveriges mästerkock 2024. Här samlar jag mina vardagsräddare, mat jag älskar och så mycket mer!
Populära recept från foodiebytess
Recensioner av receptet Stekta lammracks med vitlökssmör, haricots verts och rädisor
Det är alltid trevligt med ärlig feedback
Betygsätt!
Logga in för att lämna ett betyg.
Ställ en fråga till kreatören
Du måste vara inloggad för att ställa en fråga.
Andra som sparat detta recept
I sina kokböcker
Tyvärr har inte detta recept sparats till någon kokbok. Är du den första?