Inges scrambled eggs med jalapeños, cheddar & gräslök
Svårighetsgrad: Lätt
Schysst scrambled eggs med lite hetta från jalapeño. Servera gärna med krispig bacon, ugnsstekta tomater, rostad bröd och en bira.
I receptet används jalapeños på burk, hackade. 1 chili funkar lika bra.
Förberedelse: 10 Minuter
Tillagningstid: 15 Minuter
Ingredienser
2 portioner
- 4 st Ägg
- 1 st Chili
- 50 g Gräslök
- 0.5 dl Mjölk
- 1 nypa Salt
- 1 nypa Svartpeppar
- 50 g Smör
- 100 g Cheddar
Observera att recept ibland inte visar vissa ingredienser som smaksättare och kryddor, då kreatören utgår från att du redan har dessa hemma.
Så gör du
Prepp
1.
Lägg in 2-3 skivor burgarcheddar i frysen. Hacka jalapeños och gräslök. Knäck 4 ägg i en bunke och vispa ihop tillsammans med mjölk, salt & peppar.
2.
Vill du ha bacon och tomater till? Sätt på ugnen 220 grader, lägg ut bacon på en plåt, dela tomaterna och lägg tillsammans med baconen. Kör i ugnen 7-10 min beroende på önskad crisp.
Nu kör vi
1.
Värm smör i en panna på lagom temp. Skicka i ägoblandningen, jalapeño, gräslök och riv i den frysta cheddarn. Rör en stund till önskad konsistens.
2.
Servera med bacon, tomat och en skiva bröd. Drick en kall öl till.
Kreatörens bästa tips för att lyckas
Ha kul och ta det lugnt.
Produkter vi på Yummie rekommenderar
Få inspiration från liknande kreatörer
Välj och vraka och få inspiration av kreatörer från hela Sverige.
Kort om kreatören
Populära recept från Ingemat
Recensioner av receptet Inges scrambled eggs med jalapeños, cheddar & gräslök
Det är alltid trevligt med ärlig feedback
Betygsätt!
Logga in för att lämna ett betyg.
Ställ en fråga till kreatören
Du måste vara inloggad för att ställa en fråga.
Andra som sparat detta recept
I sina kokböcker
Tyvärr har inte detta recept sparats till någon kokbok. Är du den första?