Fyllerullader

Svårighetsgrad: Lätt

Fyllda rullader är perfekt när du vill laga något som känns lite extra utan att krångla till det. Här möts saftigt kött och en smakrik fyllning i en riktig klassiker som alltid går hem.

Förberedelse: 20 Minuter

Tillagningstid: 45 Minuter

356 betyg

Ingredienser

4 portioner
  • 450 g Lövbiff

Observera att recept ibland inte visar vissa ingredienser som smaksättare och kryddor, då kreatören utgår från att du redan har dessa hemma.

Så gör du

Fas 1, salongsberusning

1.
Skala potatisen och snitta dessa, lägg sedan i en tajtare form och krydda med salt och pepper och smula över ströbröd. In i ugnen på 225 grader.
2.
Stek lövbiffen så skivorna får lite färg, lägg sedan på en skärbräda och kladda på färskosten en klick i varje.
3.
Sätt en tandpetare genom varje så de håller osten och formen hela vägen.

step 2 - dieselandedräkt

1.
luta dig tillbaka och klipp en hylsa
2.
skicka genast ner två små frysta jägerflarror i strupen - profit

Kreatörens bästa tips för att lyckas

Försöker timea potatis och kött, tänk på storleken på potäter

Har du tillagat denna rätt?

Betygsätt detta recept

Usch, det här gillade jag inte alls..

Se alla 56 kommentarer

Vi rekommenderar dessa produkter till detta recept

Annons

Stekpanna med stålhandtag 36 cm

Gillade du receptet?

Här ska jag hitta på en bra text.

Kort om kreatören

Här var det tomt!

Populära recept från struten

Vi hittade inga fler recept hos användaren :(

Andra som sparat detta recept

I sina kokböcker

  • Pasta av Kalle
  • Sexigt av Gordon
  • Hungrigt av Tareq
  • Till långhylsor av Struten

Betyg & Frågeställningar

Karl Åhgren den 10 Januari

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gilla kommentar / Svara

Karl Åhgren den 10 Januari

Varför använde du inte Guanciale istället för klassisk svensk bacon?

Gilla kommentar / Svara

Du behöver logga in för att skapa recept