Böndipp med parmesan, sardiner och citron

Svårighetsgrad: Lätt

Böndipp! Jättegott och och går att variera i oändlighet. Jättegott på bröd och att dippa selleri i. Over n out!

Förberedelse: 10 Minuter

Tillagningstid: 0 Minuter

Ingredienser

4 portioner
  • 400 g Bondbönor
  • 50 g Parmesan
  • 2 msk Creme Fraiche
  • 0.5 st Citron
  • 2 st Sardin
  • 1 krm Salt
  • 1 krm Svartpeppar
  • 1 tsk Citronzest
  • 2 msk Olivolja

Observera att recept ibland inte visar vissa ingredienser som smaksättare och kryddor, då kreatören utgår från att du redan har dessa hemma.

Så gör du

1.
Mixa bönor, parmesan, crème fraiche, saft från citron och sardiner till en slät röra.
2.
Smaka av med salt och svartpeppar.
3.
Lägg upp dippen i en skål och toppa med citronzest och olivolja.
4.
Servera med bröd och selleristjälkar att dippa.

Kreatörens bästa tips för att lyckas

Du kan variera dippen med olika sorters bönor eller byta ut sardiner mot sardeller.

Har du tillagat denna rätt?

Berätta för kreatören vad du tyckte

Produkter vi på Yummie rekommenderar

Annons

Steely fruktkniv

Annons

Premium Classic zestjärn

Annons

Homemade Yogurt & Kefir

Annons

Bättre hälsa med bönor: Enkla recept för en medveten diet

Få inspiration från liknande kreatörer

Välj och vraka och få inspiration av kreatörer från hela Sverige.

Kort om kreatören

Populära recept från Beasmaod

30 Minuter

Chili con Carne på lammfärs med salsa verde och majssallad

20 Minuter

Hannas Saint Agur-sås

20 Minuter

Bangbang kyckling

5 Minuter

Halstrad tonfisksallad med grapefrukt och yuzu ponzu

Recensioner av​ receptet Böndipp med parmesan, sardiner och citron

Det är alltid trevligt med ärlig feedback

Betygsätt!

Ställ en fråga till kreatören

Andra som sparat detta recept

I sina kokböcker

Tyvärr har inte detta recept sparats till någon kokbok. Är du den första?

Dags att bli viral?

Vad kul! Vi har nämligen skapat ett format som du enkelt kopierar och klistrar in!

Kopierat!

Är du säker på att du vill ta bort ditt recept? Vi gillade det verkligen...

Men hey, du är alltid välkommen tillbaka med nya godbitar!